A legdivatosabb gumicsizmák őszre

Nem igazán kényeztet el minket a nyár végi időjárás, az indián nyár helyett fagyos reggelekkel, szélviharokkal és borús idővel kell megküzdenünk. Nagy előnye viszont ennek a szomorú időnek, hogy végre előszedhetjük a kedvenc őszi ruháinkat és persze kedvenc gumicsizmáinkat, csinos kis Chelsea-csizmákat és a szebbnél szebb őszi cipőket.

Íme pár szépséges inspiráció:

Klasszik gumicsizmák

Éspedig nemcsak hosszú, hanem akár egészen rövid fazonban is.

A gumicsizma kiirthatatlan a trendek közül. Az egyik leggazdaságosabb beszerzés, mivel még évekig velünk marad, plusz bármivel kapjuk magunkra, biztos, hogy divatosak leszünk. Még az irodai outfitbe is becsempészhetjük, bélelt változatban pedig télen sem kell nélkülöznünk őcsizmaságát.

Rövid „gumicipők”

Farmerral, miniszoknyával, rövidnadrággal, „téliesített” nyári ruhácskákkal, vagy hosszabb kötött ruhákkal, mindennel is ideális viselet, éppenhogy csak fürdőruhával nem párosítjuk idén ezeket a rövid kiscsizmákat.Vízálló textilbetéttel izgalmasabb designok közül válogathatunk, de természetesen "magában" is tökéletes ez a mini csizmácska. Bármivel veszed fel, garantált a tízpontos megjelenés!

Chelsea csizmák

A klasszik csizmáknál rövidebb, éppen boka fölé érő szárú Chelsea-knek  két oldala gumírozott, így kényelmesebb felvenni és viselni is. Az őszi átmeneti időszak ideális arra, hogy kipróbáljunk néhány kényelmes és vagány outfitet az elegáns és sportos párosításokkal egyaránt tökéletes Chelsea csizmákból.

Traktor talpúak

Az idei ősz-tél nagy kedvencei ezek a világ legkényelmesebb cipői és csizmái. Gyerekkorunkban leirigyeltük őket a Spice Girls tagjairól, idén pedig az igazi fashionisták gardróbjának kulcsdarabjai lesznek. Mackónadrággal, sötétkék farmerral, vagy éppen extranőies outfitekkel, elegánsabb kiegészítőkkel számtalan módon viselhetjük a traktortalpúakat, kicsit bumfordi kinézetük ellenére mégis igényes és kifinomult hatást keltve.

Egy óriási napszemüveg, igazából bármilyen kedvenc outfit, egy hosszú, traktortalpú csizma (amelynek nagy előnye, hogy centiméterekkel megnöveli a magasságunkat, ezáltal karcsúsít) és hello szupertrendi megjelenés!

www.farmeraruhaz.hu a gumicsizmák webáruháza

Nagy örömömre már webáruházunk kínálatában is megtalálható a fentiekből sok fazon.

Ha szeretnétek támogatni a magyar webshopokat és magyar munkahelyeket, nemcsak etikus, hanem igazán stílusos (és gazdaságos) módon tehetitek most meg az óriási és szépséges választéknak köszönhetően.

Keresd webáruházunkba a RetroJeans és DevergoJeans közkedvelt modelljeit!