Gyerekcipőben, avagy Retro Jeans - For Kids!

Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán elkezdeni...

Nagyon sokan vártuk és végre itt van! Elérkezett a várva várt 2021. Rengetegen az új év beköszöntével fogadalmakat tesznek, esetleg újítanak valamin. A Retro Jeans is tartotta az újévi hagyományokat és meghozta nekünk a márka első gyermek kollekcióját. Az új, picúroknak tervezett darabokkal egyszerre hihetetlenül vagány és édes anya-lánya és apa-fia szetteket lehet kialakítani.

A gyerekruhák nem a haute couture darabok! A kisgyerekeknek szánt ruhák elkészítésekor a tervezők szeme előtt a trendiség mellett a kényelem is fő szempont volt, így divatos ruhákba öltöztethetjük gyerkőceinket és nem kell azt néznünk, hogy feszengenek a rájuk adott szerelésben.

A Retro Jeans új kollekciója színes és vidám ruhákban bővekedik. Belseje pihe-puha, így garantált a teljes komfort. A kollekció 4-12 éves gyerekek számára lett megálmodva. 

Az uniszex kollekcióban jogging alsókat és felsőket és pólókat találhatunk, így kisfiúk és kislányok egyaránt választhatnak kedvükre. 

Számos Instagram posztnál és más közösségi oldalakon is találkozhattunk már olyan fotókkal, ahogy az anyuka és/vagy apuka összeöltözik a csemetével, a Pinterest pedig konkrétan hemzseg a sok "Matching Set" összeállítástól, nézzünk is erre gyorsan pár példát: 

Elragadóak, nem? Nincs sok aranyosabb dolog annál, amikor a kis apróság teljesen ugyanúgy van felöltöztetve, mint az anyukája vagy az apukája. A Retro Jeans új kollekciója lehetőséget nyújt most arra, hogy megegyező darabokat hordjon akár a egész család. 

Ha lehetőségetek nyílik megvalósítani ezt, ne habozzatok, örökítéstek meg a pillanatot és töltsétek fel a képet Instagramra #matchinginretrojeans hashtaggel ellátva! ?

 

WWW.FARMERARUHAZ.HU – A MINŐSÉG OTTHONA

Támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webárházak helyett! Vásárolj tudatosan, minőségit!

A postaköltség 20.000 Ft felett ingyenes.