Hull a hó és hózik, mindenki fázik - Téli Kabát szemle

Ha hihetünk az időjósoknak, egy igazán kemény tél előtt állunk. A nagy mínuszokban egyszerű megfázni, az idei évben pedig talán kétszer annyira fontos az, hogy megóvjuk az egészségünket, mint máskor. Egyébként is, fázni soha nem volt trendi. A következő cikkben pár igazán divatos és ugyannyira meleg téli kabátot mutatok be nektek.

Imádjuk, a kényelmes és meleg darabokat, de sokan tartanak attól, hogy ha esetleg egy pufikabátba burkolózva vészelik át a telet, akkor kevésbé lesz esztétikus a megjelenésük. Örömmel tudatom mindenkivel; nem kell a stílusosságtól elbúcsúznunk, amikor beüt a hideg! A Magenta 2020-as téli kollekciója rengeteg szemet gyönyörködtető darabbal rukkolt elő, számos stílusban, színben és fazonban elérhetőek. 

A Magenta ruhamárkát Dankó Ágnes alkotta meg 2001-ben. Mottója szerint az öltözködés több, mint funkcionalitás. A tervező célkitűzése, hogy elsőrendű alapanyagokból készült hölgyek egyszerre tudjanak lehengerlően nőiesek maradni, miközben a kényelem iránti igényükről sem kell lemondaniuk. Az igényes részletességgel kidolgozott szabásminták, a letisztult vonalvezetés, a kifinomult stílus, mind a hazai könnyűipar keze nyomát dicsérik. 

Ha még nincs meg a tökéletes téli kabátod, akkor itt az ideje, hogy beszerezd! Egyet garanálhatunk, a Magenta téli kabátjaival simán ki tudod védeni a mínuszokat! Most pedig lássuk a legújabb kollekciót, induljon a szemle! 

 

A puffancs 

Sok divatházat elkapott a a pufikabátok őrülete, ez alól a Magenta márka sem kivétel. A pufók téli kabátok hódító útja pár éve kezdődött és e darabok azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A Magenta új kollekciója inkább a hosszú és a félhosszú fazonok készítése mellett tette le a voksát, de ez nem is baj, hiszen így testünk több részét védi a hidegtől és jobban karcsúsít is minket egyedi vonalvezetésének köszönhetően. A kihasználtága is megnőtt, hiszen a stílusok keveredése itt is megfigyelhető, hiszen már nem csak sportosabb szettek alkotóelemeként állja meg a helyét, hanem kimondottan elegáns darabokat is választhatunk hozzá. 

 

Szőrmés 

Folytassuk a sort személyes kedvencemmel, ezzel a szőrmés csodával. Nincs olyan ember, akinek ne állna jól. Ugye milyen jó érzés, amikor a téli szürkeségben felfedezel valami élénk, pezsdítő dolgot? A pasztell mályva színű téli kabátban üdítő színfoltként ragyoghatsz ki a tömegből! 

A szövet

Az örök klasszikus újra tarol! Az szövetkabát igazi klasszikus alapdarab, ha őszi-téli kabátokról van szó, így nem hiányozhat a 2020-as kabáttrendek közül sem. Ezek a sikkes darabok bármilyen stílushoz passzolnak, így aza összhatásért ér sportos darabokkal is párosítani. Az igazat megvallva a kombinálási lehetőségei szinte végtelenek, így kitűnő befektetésnek bizonyulhat egy ilyen szövetkabát vásárlása. 

WWW.FARMERARUHAZ.HU – A MINŐSÉG OTTHONA

Támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webárházak helyett! Vásárolj tudatosan, minőségit!

A postaköltség 20.000 Ft felett ingyenes.