Jön a karácsony! – Avagy mit vegyek a páromnak kisokos

Még csak most kezdted magad túltenni azon, hogy vége a nyárnak, de közben arra lettél figyelmes, hogy vészesen közeledik a karácsony? Először is vegyél egy mély levegőt, ne pánikolj és tarts velem! A következő cikkben abban segítek, hogy minél jobb ajándékot szerezz be a párodnak!

Hivatalosan is beléptünk abba az időszakba, amikor el lehet kezdeni beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Állandó téma az évnek ebben az szakaszában a barátnői összejöveteleken az ajándékvásárlási mizéria. „Ti mit vesztek a pasitoknak?” - hangzik el a kérdés és mindenki hegyezi a fülét, hogy egy-két jó ötletre szert tegyen. Az elkövetkezendő sorok a jól megválasztott ajándék megvásárlásában segítenek titeket csajok, remélem hasznotokra válik a Farmer Áruház legfrissebb blogbejegyzése.

 

Milyen a tökéletes ajándék?

Legyen hasznos, mert talán az a legjobb tulajdonsága egy jól megválasztott ajándéknak, de ne egy villanykörte szett legyen, se egy ágyneműhuzat vagy egy wc pucoló. A felsoroltak közül mindegyik hasznos eszköz, de nem, ilyeneket nem adunk ajádnékba. A praktikusság mellett fontos, hogy számításba vegyük a küllemet és az igényességet is. Annyi biztos, hogy kemény dió egy tényleg klassz ajándékkal előrukkolni, de nem leheteten. Ha biztosra akarunk menni, akkor szerezzünk be egy időtálló darabot a pasiknak, a saját stílusában. Nem kell tovább keresgélned, hiszen a Farmer Áruház márkái olyan kollekciókkal rukkoltak elő, hogy biztosan megtalálod a kifogástalan és igényeidnek megfelelő darabot. 

Mielőtt elkezdenéd átnyálazni az összes terméket a webshopon, vegyél figyelembe pár dolgot és könnyebben szűkítheted a kört. Elsősorban meghatározó lehet a párunk kora, hiszen feltehetőleg nem ugyanannak örül egy 20-21 éves srác, mint egy 30-40-es férfi.  

A párod esetleg szereti a feltűnő mintákat és színeket? Akkor figyeld meg, hogy a Devergo őszi-téli kollekciójában milyen laza és játékos szetteket álmodtak meg a dizájnerek. A kreációk fiatalos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A ruhák izgalmas színei és különleges kivitelezésének köszönhetően a Devergo ruhái vagányabbak, mint valaha! 

 

A klasszikus fekete szín és szabásvonalak soha nem mennek ki a divatból! Az ingek és a dzsekik meglehetősen állandó kiegészítője a férfiak öltözködésének. Elegendő pár finom részlet és már kész is pazar szett. A Devergo férfiaknak szánt legújabb kollekciójának e darabjait az időtállóság és a lehengerlően erőteljes, maszkulin stílus ihlette. 

 

A hobbija is lehet egy jó támpont. Ha például a kedvesed egy mániákus futó, válassz az ő karakteréhez ideális jogging szerelést. Ha több funkciót ellátó szetten gondolkodsz, akkor is meglelheted az igazit, hiszen jogging szettjeink közül van több olyan darab, ahol elmosódnak a határok a sportos megjelenés és az utcai stílus között.  

 

A kiegészítők

Igen, ők azok a kis (vagy éppen nagyobb) csodák, amikról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig maradéktalanul teljessé a megjelenésünket ők teszik. A kiegészítőkben talán az a legjobb, hogy egy vagány pasinak és egy trendi üzletembernek is ugyanúgy szüksége van rájuk, így megvan a lehetőség, hogy remek kellékeket vásároljunk. Most pedig jöjjön pár szuper ötlet: 

Táskák

Nem csajok, nem csak nekünk kell egy (vagy 100 ?) táska, hogy az elengedhetetlenül fontos dolgaink nálunk legyenek, egy pasinak is kell valamiben tartania a cókmókját. Itt jön az a kérdés, hogy de akkor milyet, melyik a legmegfelelőbb. 

Ha sportos...

Ha elegáns...

 

Övek

Nem hivalkodó, néha szinte teljesen beleolvad a szettbe. mégis az egyik legjobb kiegészítő férfiak számára. 

Ha lezser...

Ha elegáns...

Nem egyszerű megtalálni a tökéletes ajándékot, de remélem a cikkem a segítségedre lesz válogatás közben! 

WWW.FARMERARUHAZ.HU – A MINŐSÉG OTTHONA

Támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webárházak helyett! Vásárolj tudatosan, minőségit!