Kényelem és stílus kéz a kézben - 2020-as jogging trend

A jogging szerelések idén, 2020-ban talán nagyobb szerepet kaptak, mint valaha, köszönhetően a COVID19-nek. A sportolás mellett, otthoni viseletként is kitűnően funkciónáló darabok könnyen az új kedvenceiddé válhatnak, hiszen amíg kényelemben verhetetlenek, rengeteg stílusban és színben elérhetőek.

Sokan, amikor az otthoni öltözeteket említik, az elnyűtt mackónadrágra és a 3 mérettel nagyobb felsőkre asszociálnak. Az otthoni szerelésünk lehet ugyanolyan stílusos, mint az utcai outfitünk, nem kell beérnünk kevesebbel. Az elmúlt pár hónapban (és sajnos az elkövetkezendő párban) sokkal több időt töltöttünk otthon és véleményem szerint igenis lényeges, hogy kellemesen érezzük magunkat az otthoni darabjainkban is, hiszen az tény, hogy ha jól érezzük magunkat az öltözékünkben, akkor az nagyban hatással van a hangulatunkra is.

Ha a joggingokat sportolás miatt részesítenéd előnyben, akkor számodra is jó hírünk van, hisz a Farmer Áruház friss kínálata bővelkedik joggingokban, a választás maximum a bőség zavara miatt lehet nehezebb, de az elövetkezendő sorokban adok egy-két ötletet, hogy az ízlésednek és a stílusodnak legmegfelelőbb darabbal vagy darabokkal gazdagodhass.

Ha valami, akkor ez a trend biztosan a kedvenceid közé fog tartozni. Bármilyen legyen a stílusod, a kényelemet mindenki szereti, így ha a joggingok mellett teszed le a voksodat, akkor csalódás garantáltan nem érhet. 

Milyet válassz? Ha netán a sportok szerelmese vagy, akkor mindenféleképpen a minimálisan bővebb fazonok lehetnek nálad a befutók. A fehér - szürke - fekete a színek palettáján egyértelműen vezető kombináció ebben és a következő szezonokban is. Mivel olyan árnyalatokról beszélünk, amik soha nem szűnnek meg népszerűek lenni, így igazán nem kell azon aggódnunk, hogy a ruhánk pár hónap alatt divatjamúlttá válik.

 

A paradicsompiros szín belecsempészése a jól megszokott fekete és fehér kombó mellé igazán meglepő kontrasztot eredményez. Egy jól megválasztott cipő harmóniát teremt a színek nem várt variácójára. 

 

Ha a sportolás mellett az utcán is komfortos, de megnyerő outfitben mutatkoznál, akkor felejtsd el a leggingseket és a farmerokat - a szezon kedvencei, a joggingok nemcsak a pályán, hanem az utcán is versenybe szállnak. 

 

A Farmer Áruháznál mindig gondolunk az erősebb nem igényeire is. Joggingok férfiak számára is megtalálhatóak a kínálatunkban. Csajok, halkan megsúgom... közeledik a karácsony és a pasik imádják az olyan darabokat, amik sportos lazaságot árasztanak magukból. 

WWW.FARMERARUHAZ.HU – A MINŐSÉG OTTHONA

Támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webárházak helyett! Vásárolj tudatosan, minőségit!

A kupon napok ideje alatt a webáruházunkban már az akciós árakat látod feltüntetve, így nem kell külön a kódokkal és a kuponkkal vesződnöd, csak beleraknod a kosárba a megvásárolni kívánt terméket és -20-50%-os árengedménnyel a tiéd lehet a kiszemelt darab. A postaköltség 20.000 Ft felett ingyenes.