A tökéletes karácsonyi szett

Már csak kettőt kell aludni és elérkezünk ahhoz az ünnephez, amely a legmeghittebb időszakát jelenti az évnek.

 

Idén - mint sok minden más is - a karácsony nem a megszokott módon fog zajlani. Már a készülődési időszaknál is érezni lehetett ezt. Nem voltak karácsnyi vásárok, ezzel elmaradtak az önfeledt ünnepi forgatagban való sétálgatások, beszélgetések egy forralt bor mellett, a szabadban. A házak ablakai csupaszon, kivilágítatlanul álltak a helyükön, miközben régebben ilyenkor már régen ünnepi pompában ragyogott díszekkel és különféle kivilágításokkal. Karácsonyi izzók, gyertyák világították be a hűvös téli estéket.

Nem lesznek nagy összejövetelek és rokonlátogatások, sőt, sokan (köztük e cikk szerzője is) nem mehetnek haza a családjukhoz az ünnepekre, hiszen sok esetben ez nem biztonságos és a legfontosabb most az, hogy vigyázzunk egymásra. Ebben a helyzetben sokat segít a technika és bevonult már a köztudatba a "digitáils karácsony" kifejezés is. 

Érezhető, hogy az embereket megviselte és kissé megtörte az idei év. Nem ismerek olyan személyt, akinek nem járt volna valamilyen lemondással ez a 12 hónap. Egyre több baráttól és rokontól hallom, hogy 2020-ban még a karácsony is elmarad... Egy ilyen rázós év után nagyon nehéz pozitívnak maradni, de talán ilyenkor van rá a legnagyobb szükség. 

Nem mondunk le a karácsonyról és nem is vehetik el azt tőlünk. Hogy miért? Azért, mert a Karácsony akkor is elérkezik hozzánk, ha éppen ilyen helyzetben talál minket, mint amilyen hosszú hónapok óta uralkodik az egész világban. A félelem és a kétségbeesettség helyett dönthetünk amellett, hogy a jó dolgokra koncentrálunk. Például a karácsonyi várakozásra és az együtt sütött mézeskalács illatára. Az elalvás előtti mesékre, amik gyerekkorunkból derengenek. Anyukáink isteni és utánozhatatlan bejglijére. Kevinre, akinek a kalandos karácsonyi története minden egyes évben ömlik ilyenkor a tévéből, de mi nem sajnáljuk, mert már hagyománnyá vált ilyenkor őt nézni. A gyertya lángjára és a fenyő illatára. A ragyogó szempárokra, amikből árad a boldogság. 

Kedves Olvasó, tiszta szívből remélem, hogy sikerül boldogan töltened és a lehető legtöbbet kihoznod a 2020-as Karácsonyból! A következő sorokban pár tippet adok, hogy milyen szettekekben tündökölhetsz az ünnepek alatt - hiszen tudjuk, hogy amikor jól érezzük magunkat az öltözékünkben, máris vidámabbnak érezzük magunkat. Ne csak a fát csinosítsd ki, itt van az idő felvenni az "ünneplőt"! 

A főzőcskéhez és a készülődéshez 

Az ünnepi előkészületekhez a legjobb választás az, ha valami kényelmes darabba bújsz.  A jogging szerelések ideálisak lehetnek erre az alkalomra. 

A sportosabb darabok szerelmeseink az ünnepek alatt sem kell lemondaniuk kedvenc szereléseikről, a jogging szettekről. A Magenta téli kollekciójában ez az elegánsabb jogging szett is megtalálható. Alján és ujján passzéval, magasított nyakkal és oldalzsebekkel rendelkezik. Komfortos és igazán gyönyörű. 

 

Az Amnesia egyik jogging szettjét is érdemes lehet felölteni. A fekete szett nadrágja megkötős és a pulcsi rész kapucnis. Szép, meleg és kényelmes. Kell ennél több?

Az ünnepi szett

A sportos

Ha a divatosság mellett a kényelem is fontos szempont számodra, akkor meleg szívvel ajánlom a Magenta szürke és kék tunikáját. Elől cipzáros betéttel van ellátva, derekán filmnyomott márkajelzéssel rendelkezik. Nem tapad túlzottan a testre, de szépen villantja a lábaidat - az egyik kedvencem, hiszen dekoratív, de mivel nem egy tapadós darabról van szó, így nem látszik a sok töltött káposztától és mákos gubától átmenetileg megnőtt pocak ? 

A kifinomult

Szeretsz kitűnni a tömegből? Nem elégedsz meg az unalmas megoldásokkal, az izgalmas viseleteket preferálod? Ha mindez igaz rád, akkor neked találták ki a Magenta tervezői a következő felsőt. Az absztrakt mintázata bámulatos, olyan, mintha viselője egy modern festményt öltött volna fel. A minták egyértelműen nagyon jól működnek ezen a hosszú ujjú darabon, de ne feledkezzünk meg a felső részen található bőr hatású betétről, ami a koktélcseresznye a habos tortánk tetején. 

Az elegáns és kifinomult stílus áll hozzád a legközelebb, de többre vágysz, a szimpla szereléseknél? A geometriai mintás Magenta ruha a kiváló választás számodra! A - vonalú, kerek nyakú, hátán zippzáras záródással rendelkezik. Az A - vonalú szabása miatt minden testalkaton remekül mutat. Az ujjai végén hasíték, a hasíték felett pedig Magenta márkajelzés található.   

A zakó a nadrág viselete minden alkalomra egy hibátlan döntés. Ha egy zakóra gondolunk, akkor sokunknak a klasszikus, fekete verzió jut eszünkbe, pedig valójában rengeteg verziója létezik. A soron következő Magenta zakó anyagában kockás mintás, lurex szálas. Gombos záródása és vállbetéte van. Egy szűk szárú nadrággal, esetleg egy csinos szoknyával és egy egyszerű felsővel isteni összhatást érhetünk el. 

A díva

Nem aprózod el a dolgokat, és ha kiöltözésről van szó, akkor átmész dívába? Ha imádod a szupernőies dolgokat, akkor kitűnően fogod magad érezni ebben a visszafogott, mégis dögös Amnesia ruhában. A tervező által Jalnaoc-ra keresztelt ruha puffos ujjának és a derekat átölelő fekete részének köszönhetően szupernőies megelenést biztosít viselőjének.

Extravagancia, határozottság, szenvedélyesség. Ezt a mondatot olvasva azonnal magadra ismertél? Ha igen, akkor ajánlom figyelmedbe az Amnesia újdonságát, ezt a gyönyörű csipkés álmot. Are you re(a)d(y) for the holidays to begin? ✨?

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kíván a Farmer Áruház csapata! 

WWW.FARMERARUHAZ.HU – A MINŐSÉG OTTHONA

Támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webárházak helyett! Vásárolj tudatosan, minőségit!

A postaköltség 20.000 Ft felett ingyenes.