Tavaszi táska kisokos

A nők nélkülözhetetlen társa 2021 tavaszán is sok meglepetést tartogat...

Régebben egy barátom azt mondta, hogy a táskám maga a Bermuda - háromszög... ami egyszer bekerül oda, talán soha nem kerül elő, valami rejtélyes, misztikus oknál fogva. Félig vicces volt, félig nem igazán tetszett ez a poén, mert mindigis próbáltam rendet tartani a táskáimban. Azóta pedig rájöttem arra, hogy nem velem, hanem a táska választásaimmal volt probléma. Rá kell szánni az időt, hogy a megfelelő darabra bukkanjunk és egy kis iránymutatás sem árt. A női táskák rettentően sokszínűek, alakjuk, színűk és pántjuk is megkülönböztei őket, töméntelen variáció létezik, így hát nem csoda, ha a bőség zavara lépne fel.  A legújabb cikkemmel szeretnék pici segítséget nyújtani, szemezgessünk a Nobo és a Prestige márkák tavaszi újdonságai közül.

A Lengyelországból származó márka, a Nobo mára az egyik legtrendibb márkává nőtte ki magát. Szinte nincs olyan mértékadó divatlap, amely ne foglalkozott volna az üstökösként berobbanó márkával. A Nobo táskái és más termékei a modern hölgyek igényeit elégítik ki. Kifinomultság jellemzi, újszerű csavarral megfűszerezve. 

A Nobo kínálatban az összes alkalomra megtalálhatod a tökéletes választást, akár egy hétköznapi táskát keresel, akár egy rendhagyó eseményre vadászod a kifogástalan kreációt. A tavaszi kollekció tagjai könnyen variálhatóak rengeteg ruhadarabbal és különböző stílusú összeállításokban is jól működnek. 

Személyes kedvencem az új gyűjteményből a fekete alapon színes trópusi virág mintás darab, amelyhez tartozik egy fekete, kötélből fonott, -  és egy fekete műbőr állítható pánt.  

 

Ahogy a borongós, szürke télből haladunk a tavasz felé, mindenkit elfog a vágyakozás, hogy az egyhangú sötétségből elérkezzen a ragyogó napsütés és minden fényárban ússzon. A Prestige tervezői a tavaszi kollekcióban a ragyogásra és a fényes textúrákra helyezik a hangsúlyt, így ha az új táskáikra nézünk, ezt az érzést kicsit hamarabb is átélhetjük. 

A Prestige a legújabb trend vonalakat követve jellegzetes és páratlan megjelenést biztosít. A márka azoknak a nőknek az igényeit próbálja kielégíteni, akik változatos életmódot élnek, így a táska pompás társ lehet egészen a munkától kezdve a pihenésig és a különleges alkalmaktól a különböző szabadidős tevékenységekig. Ezeket a táskákat azonnal észreveszed a városi forgatagban, sziporkázó színei és csodálatos textúrái egyszerűen vonzzák a szemet. Bármilyen alkalomra választhatunk a márka darabjai közül magunknak valót, hiszen kellően széles a Prestige márka repertoárja, melléfogni speciel nem is lehet. 

 

 

WWW.FARMERARUHAZ.HU – A MINŐSÉG OTTHONA

Támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webárházak helyett! Vásárolj tudatosan, minőségit!

A postaköltség 20.000 Ft felett ingyenes.