Tavaszi Top 10 - Mit tartogat számunkra az új szezon?

Itt a tavasz! Újdonságokból nem lesz hiány...

Végre madárcsicsergésre ébredni és szikrázó napsütés ragyogja be a napjainkat! Elérkezett a márcus, ezzel beköszöntött a várva várt tavasz. Felébredt a természet a szürke téli álmából. Hasonlóan érezhettük magunkat mi is az utóbbi hónapokban, de itt az ideje felrázódni, kerüljenek elő az élénk árnyalatok, legyünk frissek, üde színekben tündököljünk! Az évszakváltással itt az ideje a ruhatárunkon is újítani, a legújabb cikkünkben a tavaszi ruhák és kiegészítők top 10-es listáját nézhetitek meg.

 

10. Florene B – Retro Jeans tunika

Sportos viseletre vágysz, ami dögös is egyben? Ne keresgélj tovább, a Retro Jeans tavaszi kollekciójban bemutatott Florence B tunika az egyértelműen tökéletes választás. A darab a praktikusság jegyében cipzáros oldalzsebbel van ellátva. Sötétkék, sárga és szürke színben elérhető.

9. Joana tunika – Blue Nature

Könnyed, nőies, játékos, de közben szupernőies? A Blue Nature Joana tunikájára abszolút passzolnak a felsorolt állítások. Viselőjének egy pillanatra sem kell lemondania nőies megjelenésről, sem a kényelemről, hisz ennél a ruhánál a kettő nem zárja ki egymást. A háromnegyedes ujjú, alján fodorral ellátott darab 3 színben elérhető.

8. Devergo női ruha

A fekete-fehér színben elérhető tunika alján - és nyaki részen bordázott szegéllyel és kenguruzsebbel van ellátva. Ez a ruha a megfelelő társunk lehet egy rohangálós napon, amikor kényelmesen, de egyben stílusosan szeretnénk megjelenni.

 

7. Amnesia dzsekik

Az átmeneti időszakban megszokhattuk már, hogy reggel munkába menet szinte meg lehet fagyni, de délután már leolvad rólunk az aznapi szettünk. Ismerős? Ennek a problémának a megoldása a réteges öltözködés, amelynek az egyik alapdarabja nem más, mint a dzseki. A soha nem unalmas darab az átmeneti időszakok királynője, nélkülözhetetlen társ. Az Amnesia új tavaszi kínálatában rengeteg varácójával találkozhatunk. Válogassatok kedvetekre!

6. Magenta mellények

A mellények, a dzsekik kistesója. Fontosságuk ebben az évszakban úgyszintén megkérdőjelezhetetlen. Releváns marad a dzsekikkel egyaránt szezonról, szezonra. Mindenképp érdemes beszerezni egy ilyen darabot, hiszen könnyen kombinálható a ruhásszekrényünk sok elemével. A Magenta előrukkolt egy szuper mellénnyel, több színben elérhető.

5. Amnesia tavaszi jogging szettek

Jogging szettek, az új favoritok. Sportolásra, szabadidős tevékenységekhez és otthoni viseletként is tökéletesen megállják a helyüket. Az Amnesia tavaszi kollekciójában nagyon ütős szettek debütáltak idén tavasszal. A személyes kedvencem a középső look, ahol a fehér és fekete színek dominálnak. Egy ilyen jogging szettre való beruházás okos döntés, időtálló darabként fog tündökölni a ruhatárunkban.

 

4. Retro Jeans tavaszi joggingok

Arra is van kényelmes megoldás, ha sportolni szeretnél, de már tényleg melegebb az időjárás. A Retro Jeans Roselyn joggingok rövid és hosszú jogging nadrágokkal is elérhetőek, több színben. Csapj le rájuk most!

 

3. Devergo – Nika cipők

Olyan cipőre vágysz, ami jó választás lehet egy pörgős napon, de akár sportolni is fel tudod venni? A Devergo Nika sneakerei kényelmes kialakításával és stílusos megjelenésével nagyszerű alternatíva lehet. Korall és fekete modellek fűzős felsőrésszel, műbőr és textil anyagok kombinációjával, gumi talppal és gyönyörű finomnyomott márkajelzéssel beszerezhető a Devergo legújabb kínálatából.

2. Retro Jeans Lori D ruha

Szerintem mindenkinek megvan az a ruha, amit szeretünk, mert nagyon kényelmes, de egyben eszméletlen vagány is és akármikor szívesen amellett a ruha mellett döntünk. A Lori D kifogástalan példa erre az esetre. Ha nincs még ilyen örökzöld darabod, itt az ideje, hogy beszerezd!

1. Devergo női póló

Szívesen jársz pólókban? Szereted a feliratokat? Ha mindkét kérdésre igennel válaszolnál, akkor hadd ajánljam figyelmedbe a legújabb DevergoJeans pólókat. 3 színben elérhető, ujja visszahajtott elején finom mintával és márkajelzéssel. Az igazi jolly joker felső, ha ezt veszed fel, nem nyúlhatsz mellé. 

 

WWW.FARMERARUHAZ.HU – A MINŐSÉG OTTHONA

Támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webárházak helyett! Vásárolj tudatosan, minőségit!

A postaköltség 20.000 Ft felett ingyenes.