Trendi kincsek jó áron? Hello őszi kuponnapok

Megérkeztek újra! Még alig ért véget a nyári szünet és máris itt az ősz, a gardróbfrissítés és a csodás kuponnapok időszaka. Black Friday, Glamour-napok, Joy napok és a többi gyönyörűség, mind piros betűvel íródnak a fashionisták naptárjába (alkalmazásába, évtervezőjébe, stb).

A profik már most készítik a Listát. Megvan, mire fognak elsőként lecsapni, sőt már az útvonalat is célirányosan megtervezték, esetleg fel is próbálták a boltban a szépségeket, hogy a Nagy Napokon már csak a kasszához libbenve egy gyors (kártyás) fizetés után siethessenek is haza az új zsákmánnyal.

Mások pedig szorgalmasan böngészik a webáruházak kínálatát, hiszen a kuponok itt is beválthatók kényelmesen, sorbanállás és tömegben nyomakodás (főleg most, vírusidőszakban!) nélkül.

Ilyenkor persze ömlenek ránk a jótanácsok mindenhonnan, a „hogyan vásárolj kis büdzséből okosan” cikkek elárasztják a női magazinokat, általában valahogy mégsem sikerül csak és kizárólag a listánkon szereplőket venni…

Íme pár tipp és jótanács tőlem is, hátha segít (akár az impulzusvásárlással együtt) büdzsén belül maradni, így a nap(ok) végén igazán büszkék lehetünk magunkra és a pénztárcánk is meghálálja, hogy a kuponőrületben is szabtunk egy határt.

A nyilvánvaló kérdéseken túl (Tényleg szükségem van rá? Van már hasonlóm otthon? Milyen gyakran fogom tudni használni? Megvenném teljes áron is? stb) ruhák esetében általában az aranyszabály az, hogy csak olyan ruhát (cipőt, kiegészítőt) vegyünk meg, amit legalább 3 otthoni kedvencünkkel fogunk tudni kombinálni. És persze ne a legújabb trendet vegyétek, hanem az időtálló darabokat, minőség a mennyiség felett, stb.

Mit érdemes venni a kuponnapokon?

 

Cipő, csizma, gumicsizma

Viszonylag költségesebb darabok, viszont egész biztosan szükségünk lesz rá, ezért érdemes átnézni az otthoni készleteket. Ha már nem 100%-os a mostani kedvenc lábbeli, akkor irány a kuponnapok!

Alapdarabok neked

Ha sportcipős-pulcsis típus vagy, akkor tárazz be ezekből, ha viszont irodai outfitre lesz szükséged, akkor a mégoly divatos crop pulcsik és bőrnadrágok is maradjanak a boltban és nézelődj inkább a blézerek között. Érdemes előböngészni a jövő évi trendek háza táján, megnézni, milyen színek és fazonok várhatók jövőre. A mostani kollekciókban is nagy eséllyel felbukkannak ezek az elemek, járjatok nyitott (divatra érzékeny) szemmel!

Alapszabály, hogy kizárólag olyan ruhát veszünk meg, amit teljes áron sem hagynánk ott . Ha nagyon nincs időd próbafülkére várni és órákat próbálgatni, mérd le magad otthon és vidd magaddal a boltba a centimétert, mindent mérj le lelkiismeretesen! Ha ismered a méretelet webáruházból is biztonsággal rendelhetsz.

Farmer

Annyira alap, hogy szinte említeni sem kell, mégis sokszor megfeledkezünk róla. Farmert nagyjából mindenki hord, a kuponnapoknál nincs jobb alkalom, hogy kicsit felfrissítsük az otthoni készleteket. Itt aztán hatványozottan érvényes a „minőség a mennyiség helyett” elve, hiszen egy farmert hosszú távon, sokszor tervezünk hordani, érdemes az eredetileg kissé drágább, most viszont jobb áron kínált darabok között keresgélni.

Beauty kincsek

A háztartási kellékek mellett (pl mosószer) itt az idő, hogy megfordítsuk a ruhák alapszabályát és a beauty cuccokból, sminkekből próbáljunk olyat, amit eddig nem mertünk megvenni, illetve teljes áron nem tennénk, mert „túl sok”, „nem igazán az én stílusom, de tetszik”, „sajnálok ennyit kiadni rá”, stb.

Itt az alkalom, hogy kicsit jobban elnézelődjünk a sminkeknél és legyünk egy kicsit merészebbek!

Másik, nyilvánvaló tipp, hogy az igazán drága dolgok, mint pl egy drágább arckrém beszerzését is próbáljuk mostanra időzíteni.

Kiegészítők

Régóta fáj a fogad egy borsosabb árú designer táskára, vagy valami igazán szép ékszerre? A cipőkhöz hasonlóan az ő idejük is most jött el, ha tényleg régóta szeretnéd, akkor most bátran beújíthatsz egy (eredeti áron) picit többe kerülő, ám tényleg jó minőségű szépséges új kiegészítőt.

www.farmeraruhaz.hu - több akciós hétvége is az év végéig

És persze vásárolj tudatosan, ha teheted, támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webáruházak helyett! 

Webáruázunkban a kupon napok ideje alatt akciós hétvégeket tartunk, ahol már az akciós árakat látod. Így nem kell bajlódnod a kuponnal és kódokkal, egyszerűen csak kosárba teszed kedvenced és -20-30-50 %-os áron vásárolhatsz ezekben az időszakokban. 

Következő akciós hétvégénk: 2020. november 12-15.  Szerezd be kedvenc téli kabátod tőlünk ebben az időszakban!