Vigyázz, kész, shopping! – Akciós hosszú hétvége a Farmer Áruháznál

Nemsokára vége az ősznek és elérkezik a téli időszak. A tél beköszöntével a karácsony is egyre közelebb kerül. Ha nem a legnagyobb decemberi vásárlási őrületben akarod megvenni a kiszemelt ajándékokat és biztonságosan akarsz shoppingolni, akkor érdemes már most nyitott szemmel járni és elkezdeni beszerezni a meglepetéseket. Idén a legjobb döntés, ha az online vásárlást választod, így veszélytelenül bonyolíthatod le a karácsony előtti nagy ajándékvásárlást.

Ha a biztonság mellett a pénztárcád alakjára is ügyelnél (ugye ebben az esetben minél vastagabb, annál jobb), akkor figyeld a webáruházunkat (https://farmeraruhaz.hu/), hiszen most csütörtöktől vasárnapig (azaz, 2020. november 12-15.) hatalmas akciókkal készülünk Nektek. A webáruház majdnem teljes választékára -20% és -50%-os árengedménnyel csaphattok le, így ha már régebb óta kiszemeltél magadnak vagy ajándéknak egy kicsit borsosabb áru darabot, akkor itt az idő, hogy végre beszerezd.

 

Ilyen leárazásoknál az ember könnyen el tud veszni a hatalmas kínálat tengerében és azon kapja magát, hogy sokkal több mindent vásárolt, mint amennyit szeretett volna, esetleg a nagy shoppingolásban megfeledkezett olyan darabokról, amiket viszont mindenképpen meg akart venni. Ennek elkerülése érdekében érdemes összeállítani egy listát, hogy miket akarunk beszerezni. A következő sorokban pedig pár tanáccsal segítek Nektek ennek a listának az összeírásában, miket érdmes most, az akciós hosszú hétvége alatt megvenni a Farmer Áruház sokszínű felhozatalából.

 

Kalap, kabát! – a legfontosabb darabok a leghidegebb évszakban 

Ahogy az év vége felé haladva a hőmérők higanyszála is egyre lejjebb kúszik, mi egyre több és vastagabb darabot öltünk fel magunkra. A réteges öltözködéstől sokan még mindig tartanak, hiszen azt gondolják, hogy nem lehet stílusosan és nőiesen összeállítani egy ilyen szettet, vastagnak/esetlennek tűnnek réteges öltözetben. Az egészségünk kockáztatása soha nem volt vagány, az idei téli trendek pedig azt súgják, hogy minél több a réteg, annál jobb!

Pufikabátot mindenkinek! A visszafogott feketétől az igazán merész színekig mindent lehet az idei téli szezonban! Sokak örömére a pufidzseki már-már igazi klasszikussá nőtte ki magát, aki idén beruház egy ilyen darabra, az a következő télen is nyugodtan hordhatja.

A kabátok és a dzsekik mellett a szezon állandó kulcsdarabjainak számítanak a sapkák és a sálak is, nem hiányozhatnak a szekrényünkből. A Farmer Áruház kínálatában mindenki megtalálhatja a saját stílusához tökéletesen passzoló darabot, legyen az a nagyvárosi sportos, nőiesen kifinomult vagy a könnyed bohókás.

Vissza az alapokhoz

Amellett, hogy a ruhatáradat felfrissítsd pár téli darabbal, a fontossági listában szinte ugyanannyira előkelő helyen szerepel az alapdarabok beszerzése. Ezekkel a holmikkal senki nem tud mellélőni, mindig szükséged lesz egy csodás kis fekete ruhára vagy egy olyan farmerra, ami úgy áll, mintha kifejezetten csak rád tervezték volna. 

Nézzünk pár inspirációt:

 

Ha megkérdeznék tőlem, hogy melyik a legalapvetőbb ruhadarab a szekrényemben, amiből kötelező, hogy legyen legalább 3-4-nél több, gondolkodás nélkül rávágnám, hogy a famernadrág. Minden évszakban hordjuk és nincs olyan ember, akinek ne állna jól. Annyira alapdarab, hogy nem hiányozhat senki ruhatárából sem. 

Az a bizonyos kis fekete... Addig nem teljes a ruhatárad, ameddig nem lóg a szekrényedben a kis fekete ruha. Az örökérvényű szabály a mai napig él! A kis feketéből egyet mindenféleképpen érdemes beszerezni, de ha módodban áll, akkor akár többet is. Most a kupon napok alkalmával könnyebben juthatsz hozzá az nélkülözhetetlen klasszikushoz.

 

A teljes összhatásért – kiegészítők

Néha egy szettet igazán teljessé egy jól megválasztott kiegészítő tesz. A lényeg mindig a részletekben rejlik, az öltözködésben ezeket a részleteket sokszor a kiegészítők jelentik, maradéktalanul harmónikussá varázsolva az outfitünket. Ne feledd választékunkban új termékként megjelentek a DavidJones - Prestige - Nobo tákák és kiegészítők is!

 

WWW.FARMERARUHAZ.HU – A MINŐSÉG OTTHONA

Támogasd a magyar webáruházakat, munkahelyeket a fast fashion és a globális webárházak helyett! Vásárolj tudatosan, minőségit!

A kupon napok ideje alatt a webáruházunkban már az akciós árakat látod feltüntetve, így nem kell külön a kódokkal és a kuponkkal vesződnöd, csak beleraknod a kosárba a megvásárolni kívánt terméket és -20-50%-os árengedménnyel a tiéd lehet a kiszemelt darab. A postaköltség 20.000 Ft felett ingyenes.